Wysłany: 9 Kwiecień 2006, 23:38 2600 czy można do niej coś wgrać ????
Witam mam problem moja dziewczyna posiada nokie 2600 i prosiła mnie żeby coś jej po wgrywać czy to w ogule możliwe????? patrzyłem na allegro kabel kosztuje 25 zł ale po co wywalać kasę jak może sie nie da . z tego co widziałem w tym telefonie nie ma galerii ani nic takiego gdzie można by coś zapisać jedyne co to chyba podmienić . w tym fonie nie ma ani javy ani mms-ów wiec nie można nic ściągnąć. poratujcie jak coś wiecie. dzięki pozdro
Ostatnio zmieniony przez grzesiu15 11 Wrzesień 2007, 19:43, w całości zmieniany 1 raz
^Reklama
Model Tel: SE k550i
Sieć: Plus
Karta pamięci: 2GB
Model Tel: 5610 Xpress
Soft: V fajna
Sieć: Simplus
Karta pamięci: 1gb microSD Nokia
Dołączył: 02 Mar 2006 Posty: 654 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: z przeszłości...
Wysłany: 13 Kwiecień 2006, 13:58
jak to nie ma :?:On ma i jave i wap.No i galerie.Chyba że ma jakiegoś softa do bani...
Model Tel: 5610 Xpress
Soft: V fajna
Karta pamięci: 1gb microSD Nokia
Dołączył: 02 Mar 2006 Posty: 654 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: z przeszłości...
Wysłany: 28 Czerwiec 2006, 14:48
Może jego tylko da się do tego telefonu podłączyć a tak naprawdę jest on do innego modelu?he?pomyślałeś o tym?
Model Tel: SE T610
Wysłany: 1 Listopad 2007, 17:25
Mój kolega też ma ten telefon. Z tego co wiem nie da się tam nic wgrać. A kabelek może przecież służyć choćby do wysyłania sms-ów z komputera za pośrednictwem Nokia PC Suite i telefonu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum GSM, gry java download, darmowe gry java , darmowe motywy, filmy 3gp download, darmowe filmy 3gp, dzownki, darmowe dzwonki download, symbian, motywy download, symbian download
• Darmowe nowe MP3