Regulamin » Edytuj Profil » Kontakt »

Zostań Hakerem! Szkoła Hakerów – Pierwszy w Polsce kurs hackingu bez cenzury.

Poprzedni temat «» Następny temat
aktualizacja softu w my600x
Autor Wiadomość
aligator911 

Model Tel: 600330628
Sieć: Orange
Karta pamięci: 128
Wysłany: 30 Listopad 2007, 23:19   aktualizacja softu w my600x

Witam od niedawna na allegro pojawił się długo kabel do tego modelu (i oczywiście pasujący do reszty: 700, 800). Mam pytanie - czy ktoś ma kabel i aktualizował już oprogramowanie (na www.planetsagem.com znalazłem soft z pasującym numerem). Co jest poprawione(jakie są zmiany). Zastanawiam się właśnie nad kupnem tego kabla, ale jeżeli zmiany aktualizacji softu są niezauważalne, to nawet się nie opłaca, gdyż gry można wgrywać itak przez bluetootha a mp3 przez czytnik kart pamięci.
Czy koś może kupował kabel do tego modelu na allegro? Bo na allegro kabel ten jest tańszy, ale sprzedawca w sklepie gdzie porównywałem cenę twierdził, że te kable na allegro są kiepskiej firmy i że nie działają (miał PODOBNO wielu klientów którzy się przejechali na kupnie tych z allegro).
Pozdrawiam

** Dodano: 18 Grudzień 2007, 18:31 **
Widzę że nikt się nie wypowiedział więc samemu zaopatrzyłem się w odpowiedni kabelek :D Jeżeli już założyłem ten temat, to wymienię parę uwag,może się komuś przydadzą :)
Sterowniki dołączone do kabla coś mi nie działały odpowiednio więc ściągnołem je ze stronki planetsagem. Zaraz później aktualizowałem softa w kom.i na szczęście nie było żadnych problemów. Nie zauważyłem żadnej różnicy w menu czy funkcjach po aktualizacji. Jednie może stabilniejszy i szybszy jest ten soft,bo na standardowym telefon strasznie mulił (przynajmniej mój) - bardzło wolno przechodził pomiędzy smsami i wolno je kasował,chwile było czekać żeby załadował listę aplikacji java.Teraz wszystko śmiga bez zająknięcia :)
Problem jest nadal z wgrywaniem javy - nic się nie poprawiło i nadal jedyna możliwość, to wysyłanie z kompa przez bluetootha,chyba że znajdę jakiś programik do wgrywania javy przez kabelek. Po podłączeniu do kompa windows widzi włożoną kartę w telefonie jaki dodatkowy dysk.To tyle na co zwróciłem uwagę :)
Postaw piwo autorowi tego posta

^Reklama

Model Tel: SE k550i
Sieć: Plus
Karta pamięci: 2GB