ja uważam ,że Sagemy sa dobrymi telefonami:) Marka ta powoli podbija rynek telefonow komorkowych i niedlugo bedzie jedna z najlepszych ,jesli juz nie jest :-D Mam Sagema MyX6 i jestem z niego bardzo zadowolony.Szczegolnym atutem tych telefonow jest wyswietlacz i aparat fotograficzny.Fotomaniakom POLECAM :-D :-D
Model Tel: Sharp 903sh [sold]
Sieć: Heyah
Wysłany: 7 Maj 2006, 18:29
ja miałem raz x-6, ogólnie na tamte czasy telefon robił wrażenie- duży wyświetlacz dobry aparat i super menu - najładniejsze jakie widziałem w telefonie
ogólnie bardzo fajne, nie drogie telefony
Ostatnio zmieniony przez Ojciec Dyrektor 7 Maj 2006, 18:30, w całości zmieniany 1 raz
pawelx [Usunięty]
Wysłany: 14 Maj 2006, 21:29
sagem jest the best ja mam już 5 sagema i jest oki
Model Tel: SGH-E250
Soft: liczby jakies, po co wam to?!
Sieć: Era
Karta pamięci: Kingston 1gb
Wiek: 16 Dołączył: 06 Cze 2007 Posty: 34 Skąd: Z KrZeSŁa:)
Model Tel: Samsung D900i
Sieć: Plus
Karta pamięci: ScanDisk 1GB
Wiek: 25 Dołączył: 25 Lut 2006 Posty: 423 Piwa: 3/3 Skąd: Okolice Kielc
Wysłany: 7 Czerwiec 2007, 23:37
Powiem tak gdyby ktoś z was którzy mówią "głupie" miał styczność z marka tych telefonów i nie mówie o tym "miałem go w rękach" tylko poużywali troche tych telefonów chociaz przez tydzień zmienili by zdanie na ich temat
Sagemy uważam za bardzo dobre telefony, oczywiście nie zawsze tak było, ale teraz jest to jedna z lepszych marek. Faktem jest że są najmniej awaryjnymi komórkami. Zdecydowanie wolabym mieć Sagema niż Nokię czy Benq(Siemensa).
^Reklama
Model Tel: SE k550i
Sieć: Plus
Karta pamięci: 2GB
Model Tel: SE K550i
Sieć: Era
Karta pamięci: Memory Stick Micro M2 (1gb)
Wysłany: 1 Lipiec 2008, 14:04
eee ... jakoś nigdy do Sagemów nie byłem przekonany i raczej nie będę..
jak dla mnie dość znana firma produkująca telefony, lecz patrząc na obecny wybór, słaby producent ..
miałem kiedys sagema, myślałem, że to całkiem niezły model, no ale przeliczylem się. Szybko zaczął się zacinać, głośnik zaczął "nawalać". nie byłem zbyt zadowolony i nie mam najlepszych wspomnien teraz zastanawiam sie nad czymś lepszym, na dłużej. myślałem o LG PRADA i chyba ten teraz kupie.