Model Tel: Samsung D900i
Sieć: Plus
Karta pamięci: ScanDisk 1GB
Wiek: 24 Dołączył: 25 Lut 2006 Posty: 423 Piwa: 3/3 Skąd: Okolice Kielc
Wysłany: 16 Styczeń 2007, 22:39
Sagem coraz bardziej zadziwia i robi dużą furore na rynku gsm przykładem jest np ten model my501x jestem fanem tej marki choć mogli by kilka szczegółów poprawic
Model Tel: SE k750i
Sieć: Plus
Karta pamięci: 2gb
Wiek: 17 Dołączył: 10 Cze 2006 Posty: 324 Piwa: 54/1 Skąd: Dąbrowa Tarnowska
Wysłany: 16 Styczeń 2007, 23:00
w sagemach najbardziej denerwujace jest to, że nie można wgrywać gier/aplikacji przez kabel/irde/bluetooth tylko trzeba kombinować z przekładaniem karty pamięci:/ skoro już pisze o karcie pamięci to denerwujące jest to że nie wykrywa komórki jako dysk przenośny więc sie nie da kopiować nie znanych dla telefonów rozszerzeń a samo kopiowanie trwa dosyć długo. Poza tym te nowsze sagemy są całkiem fajne:)
Oj widze że albo trafiłeś na jakiś trefny telefon albo nie umiesz się nim posługiwać.
Aparat ma 1,3 Mpix zoom jest 8x tylko trzeba umieć to ustawić bateria rzyma mi 6 dni jeśli telefon jest w ciągłym użytku jeśli nie to trzyma mi max 9-10dni
Telefon ogólnie jest dobry
Plusy są takie:
- niska cena (za taką kasę nie znajdziesz nic innego lepszego)
- 1,3Mpix - 8x Zoom
- MP3
- Karta miniSD (max 1GB)
- Bluetooth
- 262k kolorów
- zestaw słuchawkowy komplecie
- głośniczek niczego sobie
- i inne
minusy:
- 15s nagrywania filmu
- czasami się deczko przytnie
- brak osłony na aparat
- brak przewijania filmu i MP3
- nie można zminimalizować MP3 i np pisać esa
- no i chyba tylko ja więcej nie zauważyłem błędów
Model Tel: SPV C550 / Qtek 8200
Soft: Windows Mobile 2003 SE
Sieć: POP
Karta pamięci: 512 MB Kingston
Wysłany: 10 Lipiec 2007, 14:54
Telefon jest w porządku mp3, aparat, karta wszystko ok. Na pewno wadą jest komunikacja z komputerem trzeba namęczyć się aby sobie pograć. Albo byłem ślepy albo na kacu ale kiedy testowałem ten telefon nie zauważyłem blokady czasowej nagrywania filmów. Poza tym telefon często się muli.
Model Tel: motorola RAZR V3x blue
Soft: R252211LD_U_85.97.40R
Sieć: Orange
Karta pamięci: Micro SD 1 gb Kingston
Wiek: 15 Dołączył: 12 Sty 2007 Posty: 194 Skąd: jesteście?
Wysłany: 11 Lipiec 2007, 09:13
Kuba napisał/a
Telefon naprawdę dobry.. Mp3 , karta , itp............... cena / jakosc -- bdb
:
tak zdecydowanie popieram
taki telefon dostanie się już za 300 zł ! i mamy dobrego fona
podobny jest w funkcjach do nokii 6230i , jednak jest sporo tańszy
i jeśli miałbym wybrać telefon w cenie do 300 zł to wybrałbym tego Sagema
Model Tel: sagem myx6-2
Soft: orange:/
Sieć: Orange
Karta pamięci: 256mb
Wysłany: 30 Grudzień 2007, 17:16
Jak dla mie fonik całkiem spoko... Funkcje prawie takie jak w my x6-2. A fajne jest to że jak podlaczy sie go do kompa za pomoca kabla to komputer widzi go jako dysk przenosny:]
Model Tel: 500560184
Sieć: Orange Go
Wysłany: 3 Marzec 2008, 12:30
Strasznie wolny telefon!ale za taką cenę dostanie sie centrum multimedialne, jak ma sie jeszcze karte to jest git, większosc nowych gier nie chodzi(nie obsługuje 3D),mała ilosc czasu nagrywania video i długo sie zapisuje, to mnie najbardziej denerwowało, ładny ma wygląd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum