witam...dziwny temat bo przecie w opisach mamy napisane jakie fony mamy...ale w sumie zawsze jakieś opinie polecą
więc tak ja mam Sagema Myx6-2 w sumie jestem bardzo zadowolony...ale tak jak każdy właściciel tego modelu zastrzeżenia do softu mam ale to przeboleje
a co do siemensa sl45i co kolega wcześniej wspomniał to jest bardzo dobrą propozycją tani i extra wyposażony...co z tego że nie ma kolorowego wyswietlania, aparatu, blututa...ale posiada wypas odtwarzacz Mp3 na karty SD!!! i to co najważniejsze JAVE i na necie do tego telefonu mozna znaleść wszystko!!! zastanawiałem sie kiedyś czy go nie kupić ale tak się ułożyło że Orange zaproponował mi Sagema i tak już zostało
A wiec jesli chodzi o siemensa sl45i to moze miec aparat dolanczany od siemensa s 55 jesli dobrzepamietam ja mam nadal w domu siemensa sl 45i i uzywam go jako podczerwieni do sagema myx 5-2
i tu sie mylisz jak dobrze kojarze to przeczytalem to na jakiejs stronie o siemensach i mozliwe jest podlaczenie aparatu i robienie zdiec w aparacie który dolanczasz do telefonu masz taki wizjer lol i nie potrzba wyswietlacza wiec zdiecia zapisuja sie na telefonie i nie potrzebujesz wyswietlacza kolorowego tylko pier musisz sobie wggrac odpowiedi program java taksamo to jestem pewien na 100% ze z eselki mozna wysylac ems i emaile
Mam Sagema MY 400x miałem MYX-6 ale byłem z niego niezadowolony ponieważ nie ma javy co jest troche ważne no a 400x na jave kamere foto no i ładniej wygląda do x6 nie chciałem się przyznawac a do 400x to mogę sie przyznac i mówic mój Sagem jest cool :cheesy: :cheesy: :cheesy:
teraz ci tego nieznajde bo niewiem na jkiej stronie to było ale postaram sie poszukac Ale wiem na 100% ze mozna ogladac niby filmiki na eselce nie sa to gify
Wysłany: 30 Marzec 2006, 16:13
ja mam pytanie czy samege myx 6 jest dobry polecacie go? Mam go do kupienia za 115 zł i chyba skorzystam lub się zamienie tym Sagemem za Motorole v500. 8)
Model Tel: Sharp 903sh [sold]
Sieć: Heyah
Wysłany: 31 Marzec 2006, 16:02
jaaa. dobra nie bede tu dyskutował, ale jak za 115zł x-6 i ktos chce sie z tobą zamienic x-6 za v500 i jak ty nie chcesz tego robic to zapodaj jakis kontakt z tą osobą co sie chce zamienic (a zarobie chociaż te 200zł, a co )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum