Model Tel: Nokia N73 & N81
Soft: V 11.0.045 RM-179 (n81)
Sieć: Plus
Karta pamięci: 8 GB (n81) 1 GB (n73)
Wiek: 17 Dołączył: 26 Gru 2006 Posty: 382 Piwa: 24/8 Skąd: UK/Londyn
Wysłany: 28 Kwiecień 2008, 21:39 Konkurs dla userów na "Wzorowego Usera CGSM.info"
Heh, nie mam pojęcia jak zacząć ...
Więc tak :
Chciałbym oficjalnie ogłosić całemu forum (cgsm.info ) na Wzorowego Usera CGSM.info
Coś ala. Regulamin : Konkurs Polega na tym aby :
1. Przez miesiąc napisać minimum 50 konkretnych postów
2. Wchodzić na forum minimum raz dziennie
3. Pisać dużo w SB. Pisać dużo nie znaczy spamować o wszystkim i o niczym bez sensu 4. Użytkownik z chociaż jednym ostrzeżeniem na koncie nie ma prawa w udziale w konkursie. Chyba, że postara się pozbyć ostrzeżenia, ale o tym będzie musiał już rozmawiac z Administratorem forum. Narazie to tylko z Regulaminu gdy coś wymyślę dopiszę
Nagrody zafundowane w połowie przez naszego cudownego admina m@teo oraz mnie 1. Folia na LCD na wasze telefoniki
2. Ranga VIP na forum 3. Banner w podpisie z nickiem, obrazkiem swojego telefonu oraz podpisem Wzorowy User CGSM.info
Więc userzy, klawiatura, mysz i śmigacie ! Życzę wszystkim powodzenia
PS. Najlepiej gdyby Ci userzy, którzy biorą udział zgłosili się w tym temacie, bo trudno będzie wyłapać danego usera
_________________ Searching the best and the most beautiful girl in the World...
Wysłany: 28 Kwiecień 2008, 22:52
...prosze Cię...nie spamuj...bo zaraz dostaniesz ostrzeżenie i już sobie nie weźmiesz udziału w konkursie...
ten punkt : specjalnie go wyroznilem w pierwszym poście...
" 4. Użytkownik z chociaż jednym ostrzeżeniem na koncie nie ma prawa w udziale w konkursie. Chyba, że postara się pozbyć ostrzeżenia, ale o tym będzie musiał już rozmawiac z Administratorem forum. "
_________________ Searching the best and the most beautiful girl in the World...
Model Tel: K550i@w610
Soft: R8BA024
Sieć: Era
Karta pamięci: 1 GB SanDisk
Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 18 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Poznań
Wysłany: 28 Kwiecień 2008, 23:34
No to możecie czytać moje posty Tak poza tym, że się zgłaszam mam lekkie wątpliwości co do sensu 3 punktu, w końcu co można pisać w shoutboxie co nie było by spamem, skoro mamy tam nie pisać o problemach z telefonem? "siema" "co porabiacie?" "ostatnio znalazłem fajną grę?" "mam już x postów" Więc jak byście mieli chwilkę to napiszcie co miałbym tam pisać
Wysłany: 29 Kwiecień 2008, 11:33
Geding, no wlaśnie...w SB nie mozna pisac o problemach z telefonami wiec o wszystkim innym możesz pisać tylko nie post pod postem , jeden za drugim tylko
napisz cos , poczekaj az ktos odpisze i znow cos napisz pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum