prawda jest taka, że każdy z nas wykozystuje telefon do innych celów (oczywiście poza wykonywaniem i obieraniem połączeń), jedni potrzebuja baze danych inni mocną baterię, jeszcze inni odtwarzacz mp3 itd. itp.
Część też, jak np. użytkownicy V3 przykładają dużą wagę do "image" telefonu - a fakt jest że jest niesamowita, sam sie dałem nabrać i kupiłem swego czasu, ale po 3 tyg. odpuściłem i wymieniłem na MPx220 - to urządzenie ma akurat chyba wszystko w sobie, jest niewielka no i mozna ją konfigurowac i zmieniac "pod siebie" bez końca....
Model Tel: 5610 Xpress
Soft: V fajna
Sieć: Simplus
Karta pamięci: 1gb microSD Nokia
Dołączył: 02 Mar 2006 Posty: 654 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: z przeszłości...
Wysłany: 28 Czerwiec 2006, 10:30
v3x,e398,mpx200 sorry ze trzy ale te są nnajlepsze. V3 nie jest fajna bo bateria i pamięc.Jednak to 3 mb boli.E398 z uwagi na możliwości,wygląd i przede wszystkim softy(można wgrać bez problemowo z 200 softów za free).A mpx200 chyba nie musze tłumaczyć.
Wysłany: 29 Październik 2006, 13:58
ROKR E2 jak już się tak zagłębiamy.Lub jakaś fajniutka z klapką lub coś ala pocket.
Wysłany: 29 Październik 2006, 15:31
V3x.
Aha wyszła teraz motka V3 z wygrawerowanym smokiem. Godna podziwu.
Zgadzam się, ta jest naprawdę super. W ogóle te nowe motorolki K coś tam, są dużo fajniejsze od V. Motorola myślała, ze jak wyprodukuje kilka wersji V3, to powtórzą jej sukces, ale jej się nie udało, zobaczymy jak z K1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum