Patso, no mi tam Tv nie potrzebne w kom......widziales na allegro juz stoja nowe LG po 2K z 5MPX Moglem wsumie poczekac, miesiac i bym kupil to:/ eh jak zawsze "w goracej wodzie kapany"
Model Tel: LG Shine
Sieć: Era
Wysłany: 14 Listopad 2007, 09:27
Slowa w T9 zmieniasz gwiazdka.
Z tym zegarem to ja juz nie wiem. Zadzwon do serwisu, powinni Ci udzielic informacji.
Waldemarro, ano mogles poczekac Ale w zasadzie Prada tez jest git, a aparat cyfrowy pewnie i tak masz. Choc 5 mpix to nie w kij dmuchal, przyznam. Jakie ladne mmsy by z tego wychodzily
Model Tel: SE S700i
Sieć: Plus
Wysłany: 14 Listopad 2007, 16:37
Ano nie mama cyfruwy heheh...nie potrzebna mi, wole miec w komorce aparat, bo komore mam zawsze przy sobie - aparat nie . Jestem ciekaw czy jest wogole jakas roznica na fotce miedzy 2MPX a 5MPX i jezlei jest to jaka??? Pewno w nocy te 5MPX tez szalu nie robi, choc kto wie.....
Wysłany: 15 Listopad 2007, 09:49
Trzeba by bylo porownac fotki, moze sa w sieci gdzies? U mnie tez sa 2 mpix i jest niezle, wiec wyobrazam sobie, ze 5 mpix daje juz powazne efekty. Choc jestem bardzo za aparatami w komach, to jednak osobna cyfrowka jest dla mnie nieodzowna. Jak wyjezdzam w gory, to nic nie zrobi takich zdjec, jak moja lustrzanka
Wysłany: 20 Listopad 2007, 10:51
Tak myslalem, ze wystarczy jakis prosty trik Ten telefon jest zbyt zaawansowany, zeby miec problemy z czyms tak banalnym, jak ustawienia zegara. Pozdr!
Model Tel: Lg Prada
Sieć: inna
Wiek: 22 Dołączyła: 12 Lis 2007 Posty: 5 Skąd: Częstochowa/Londyn
Wysłany: 20 Listopad 2007, 21:19
Teraz moge napisac o minusach tego telefonu zgodnie z tematem tego forum. Denerwuje mnie pare drobnostek ktore mialam w poprzednich telefonach a w tym niestety nie. Jest to brak ustawien dwonka sms i budzika oraz przypomnienia, nie ma rowniez opcji odbiorcy domyslnego wiadomosci sms. Mysle ze sa to przydatne funkcje. Jeszcze jednym minusem jest to, ze przy sluchaniu radia nie mozna wyjsc z menu radio bez jego wylaczenia. W odtwarzaczu mp3 pomysleli o tym, a w radiu niestety nie. Acha, i jeszcze jedno - nawet w trybie samej wibracji lub cichym przy robieniu zdjecia slychac dzwiek migawki. Troche dziwne... Mimo wszystko jestem zadowolona z tego telefonu. Moze dlatego ze umiem dostosowac siebie do telefonu, a niekoniecznie odwrotnie
Wysłany: 21 Listopad 2007, 09:42
Na pewno nie mozna zmieniac dzwieku sms? Dziwne, bo w wiekszosci komow LG mozna. Patrzysz w opcjach konkretnego utworu w Moich Dzwiekach, powinno byc ustaw jako dzwiek wiadomosci. Patrzylas? Nie ma?
Wysłany: 22 Listopad 2007, 10:59
No to ja nie wiem
Zadzwon moze do serwisu LG, tam Ci powinni powiedziec, czy jest taka opcja, czy nie ma. Innego pomyslu juz nie mam, musialbym miec przed soba koma, a mam Shine'a, nie Prade.
Model Tel: SE S700i
Sieć: Plus
Wysłany: 24 Listopad 2007, 12:18
Idzie ustawic dzwonek od SMSa - w profilu danym jest "dzwiek wiadomosci" sa 4 rodzaje
Troche dziwne jest to ze przy calkowitym wycieszeniu aparatu jak sie robi fotke to slychac to "pstryk"....dzwine....ale az mi to tak nie przeszkadza...
** Dodano: 24 Listopad 2007, 12:24 **
Chcialem jeszcze napisac wam ze bateria mi trzyma do 3-4 dni ( bez uzwyania aparatu,robienia filmow,sluchania radia,mp3) tylko sms, wykonywanie polaczen no i czasem jaka gierka typu Pipe czy Haloween Fever A wam jak bateria trzyma??? Wiecie gdzie mozna w necie sciagnac jakies gierki inne do Prady i motywy menu itp???
A i jeszcze jedno Czy u Was tez przy czarnym motywie menu widac nie rownomierne podswietlenie ekranu ( tj ja w LCD np) Ale tylko w nocy albo w ciemnym pomieszczeniu. U mnie tj jest jak wlaczam/wylaczam kom to na dole widac taka "bielsza czern".....
Wysłany: 26 Listopad 2007, 09:54
Mi bateria tego typu trzyma 3 dni przy intensywniejszym uzywaniu (duuzo smsow i sporo dzwonienia), 4-5 przy minimalnym uzywaniu (ale to mi sie w zasadzie nie zdarza ). Co do gier, to nie wiem... Wez wejdz na www.lgmobile.com, tam sa darmowe gierki do komow LG.