Według mnie świetny telefon o super opcjach no i ten wygląd poprostu coś pięknego według mnie najładniejszy na rynku no i dotykowy ekranik super sprawa poecam wszystkim.
moja stara miala go zmmiecha i cos sie nie da wlaczyc wogule fonik sie rozladowal teraz podpinam pod ladownaie i nie dziala czyscilem sloty itp nie pomoglo wience nie polecam tego telefonu 2/10
Model Tel: LG ke850 prada
Sieć: Plus
Karta pamięci: 1GB Kingston
Wysłany: 2 Czerwiec 2008, 13:58
witam
ja szczerze tym telefonem jestem pozytywnie zaskoczony
zwlaszcza ze na tyle lat co uzywam telefonow to tylko raz uzywalem czegos innego niz Nokia i jestem generalnie zagorzałym zwolennikiem Nokii
dlatego troszke balem sie zakupu LG,
mimo kilku niedoróbek telefon jest bardzo wporządku, co prawda bardziej gadzeciarski ale dosyc funkcjonalny.
do plusow zaliczylbym: design, niską wagę, intuicyjne i proste w obsludze menu, udany ekran dotykowy - plynnie dzialacy, calkiem niezle grajace mp3 - /zwlaszcza jak na telefon ktory nie jest jednak telefonem strikte muzycznym/.
do minusow kilka niedorobek takich jak: brak mozliwosci przyporzadkowania jakiegokolwiek innego dzwieku niz podstawowe na dzwonek sms, koniecznosc zmiany ustawien aby komp wykrywal telefon jako pamiec masową, podany na zarysowania ekran i obudowa, pisanie smsow wymaga przyzwyczajenia
Model Tel: LG Prada
Sieć: Plus
Wysłany: 6 Czerwiec 2008, 14:20
No prawda, pisanie sms-ów na początku jest trudne, ale ja np nie zaliczam sie do osób dużo piszących a komórke traktuje raczej jako narzędzie do dzwonienia.
Nie mniej jednak moge polecić prade każdemu kto nie pisze dziennie xx smsów :+)
Aaaa... ale design prady wymiata konkurencję, ino na obudowie często zostają ślady palców.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum