Regulamin » Edytuj Profil » Kontakt »

Zostań Hakerem! Szkoła Hakerów – Pierwszy w Polsce kurs hackingu bez cenzury.

Poprzedni temat «» Następny temat
LG PRADA
Autor Wiadomość
~Waldemaro 

Model Tel: SE S700i
Sieć: Plus
Wysłany: 2 Październik 2007, 20:10   LG PRADA

Witam
Chce kupic LG Prade i zastanawiam sie czy warto.....
Interesuje mnie najbardziej jakos robionych zdiec przez ten aparat...niby tylko 2MPX, czyli szal na dzisiejsze czasy nie robi, no ale wiadomo kogo optyke LG zastosowalo :0
I tu wlasnie jest moje pytanie, czy ktos posiada LG i moze przeslac na @ fotki zrobione przez ten telefon albo chociaz napisac jak wychodza fotki :)
Pozdr.
Postaw piwo autorowi tego posta

^Reklama

Model Tel: SE k550i
Karta pamięci: 2GB

~Patso 

Model Tel: LG Shine
Sieć: Era
Wysłany: 3 Październik 2007, 12:09   

Co prawda mam Shinea, ale mialem okazje pobawic sie Prada. Zdjecia wypadaja bardzo korzystnie, na ekranie o tej rozdzielczosci wszystko dobrze widac. Zdecydowanie aparat oceniam na plus. Co do obiektywu, to jest to Schneider-Kreuznach. Chyba nie ma lepszej rekomendacji dla jakosci.

~Waldemaro 

Wysłany: 3 Październik 2007, 15:44   

Dzieki za odp!
Sluchaj a jak wygladaja foty po zgraniu na kompa????Ja obecnie posiadam SE s700i ( 1,3MPX) i po zgraniu na kompa w rozd 1280 x 1024 ( 1024 chyba-nie pamietam) to w rogach zdiecia widaac rozmazanie( tak jakby fotka byla robiona w ruchu) i kolory wychodza inne niz w rzeczywistosci...ale to tylko aparat w komorce...a nie cyfrowka wiec nie ma co oczekiwac super jakosci zdiec.....

Aaaa i jeszcze jedno jak wychodza w Twoim LG fotki robione wieczorem???o nocy juz nie wposmne - pewno kiepsko????
Pozdr

~Patso 

Wysłany: 4 Październik 2007, 18:06   

Na kompie wszystko jest ok, wyrazne i ostre. Kurcze, musialbys zobaczyc, ale jak mowilem nie mam tych fotek. Postaram sie cos wykombinowac, ale nie obiecuje :) Mi sie bardzo podobaly.
Shine tez robi dobre zdjecia w dzien, ale w nocy tez nie jest zle. W porownaniu do mojego starego koma to bajka :D Oczywiscie zalezy od oswietlenia, ale w polmroku mozna rozpoznac, czy sie fotografowalo lampe, czy czlowieka ;) Do tego obiektywu tez nie mam zastrzezen.

~Waldemaro 

Wysłany: 4 Październik 2007, 18:18   

Shine wkoncu ma ten sam aparat co Prada :) z ta noca to pewno temat do dyskusji, zlaezy kto co oczekuje od aparatu w komorce...sluchaj moglbys mi chociaz wyslac pare fotek robionych przez Twojego LG???
Pzodr.

~Patso 

Wysłany: 5 Październik 2007, 12:36   

Jest model Prady z 5 mpix, wiec wiesz :) Postaram sie zgrac jak bede mial troche czasu, bo na razie mam wszystkie na komie.

~Waldemaro 

Wysłany: 5 Październik 2007, 17:57   

A raczej bedzie dopiero - nastepca PRADY z 5mpx i divixem, ale duzo wiekszy...nie podoba mi sie zbytnio....a w chinach juz jest samsugn co ma 10MPX :drwi: :drwi: i tak w kolko bedzie cale zycie......hehehe.....jak zgrasz to pisz...dam Ci @
Pozdr.

** Dodano: 10 Październik 2007, 19:13 **
kupilem dzis to cacuszko :) Jak narazie pare godzinek sie pobawilem....wrazenia pierwsze - fajowe, bardzo malutki ten telefonik, bylem mile zaskoczony w sklepie przy odbiorze :)
Nic wiecej nie napisze bo sie laduje :)
Pozdr

~Patso 

Wysłany: 24 Październik 2007, 11:36   

lol, a ja własnie się zebrałem i zrobiłem foty. Zeby nie było, ze naginam prawde, to przesyłam Ci na maila :)
Niezły sprzet, nie? :]

Znaczy wyslalbym ,gdybys miał gdzies adres.Ten mail forumowy jest lekko kiepski... To moze ktos chce jeszcze probki zdjec? Tylko podac mi maile prosze w odpowiedzi.

~Lizka 

Wysłany: 25 Październik 2007, 11:59   

Ja tez chcialabym kupic ten telefon, po pierwsze bardzo mi sie podoba a po drugie slyszalam ze jest naprawde fajny. Przed ostateczna decyzja chcialabym zobaczyc jeszcze jakie robi zdjecia wiec jesli mozesz to przeslij mi je na adres lizka_991@vp.pl :)

~michal2142 

Model Tel: k550i
Sieć: Heyah
Wysłany: 25 Październik 2007, 16:11   

Telefon fajny. Podobno mówią, że mógłby konkurować z najnowszym IPHONE.
Kup do dobry telefon.

.:CGSM.INFO:. Pisać tylko na PW .:CGSM.INFO:.

~Patso 

Wysłany: 26 Październik 2007, 08:59   

Wiesz, ja bym powiedzial, ze jest do iPhona diabelnie konkurencyjny. Apple zorobilo fajny telefon, ale Prada moze wysylac MMSy, model KU990 (niedlugo w Polsce) ma 5 mpx (iPhone 2 mpx) i 120 klatek.s przy kreceniu filmow, do tego UMTS i obsloge DivX. Wiec uklony dla apple za przelom w technologii komorkowej, ale juz sa lepsze modele.

agtusia 

Model Tel: sagem myx6-2
Sieć: Orange Go
Karta pamięci: 1gb
Wysłany: 26 Październik 2007, 19:49   

Moja kumpela ma prade . Myśle żę to fajny telefonik. Warto kupic ;)

greeg82 

Model Tel: N76
Sieć: Play
Wysłany: 31 Październik 2007, 12:52   

Witam,
Podepne się pod temat jak można :) Mam pytanie do użytkowników Prady, mianowicie ciekawi mnie jakość urzytych materiałów ? Ponieważ na pierwszy rzut oka srebrne elementy przypominają wizualnie te np. z Noki N76 czyli niestety plastik. Jak wyglada sytuazcja z obudową w trakcie eksploatacji czy się ściera ? Czy jest podatna na rysowanie ?
Pozdrawiam

~Patso 

Wysłany: 31 Październik 2007, 13:34   

Jakosc jest wysoka moim zdaniem. Tyl obudowy ciezko zarysowac, bo ma taka gruba powloke. A przod to szklany ekran. Mysle, ze mozna by nawet nia rzucac, a i tak nic sie nie stanie ;) To nie jest jakis plastikowy szajs. W eksploatacji to nie wiem, ale tez nie wygladala mi na latwo niszczejaca z czasem.

greeg82 

Model Tel: N76
Wysłany: 31 Październik 2007, 15:57   

Też mi się tak wydaje - Lg to nie nokia, kiedyś mialem starą klapke lg i juz była fajnie wykończona aluminium i długo służyła :]

^Reklama

Model Tel: SE k550i

~phreaker 

Model Tel: Nokia
Karta pamięci: 256
Postawił 34 piw(a)
Wysłany: 1 Listopad 2007, 12:01   

Ja to LG bym odradzał nie są za dobrymi i za fajnymi telefonami najlepiej kup sobie jakieś sławniejszą markę np. Nokia czy Sony Ericsson
www.naszeopisy.pl
Sciaganie za darmo z serwerow rapidshare.com
www.rapidweb.xt.pl

~Waldemaro 

Wysłany: 4 Listopad 2007, 11:20   

Widze ze watek sie rozkrecil...za fotki juz podziekuje bo sam mam PRADE na biurku wiec wiem jakie fotki robi :)

Co do samego telefonu.....no ja narazie mam go w orginalnych foliach ( zarowno przod i tyl telefonu), bo wiem ze latwo porysowac telefonik, te boczne sreberka ozdobne tez sa w rogach za foliowane....Nie nosze w orgianlnym etuiu PRADY bo jest tak sztywny, ciasny ze telefon ledwo co wchodzi, nie mowiac juz o wyciaganiu go z etui:/

Co do tego rzucania nim - co ktos z Was pisze - to lekkie przegiecie hehehe
Kto widzial rzucac telefonem za 2K :co jest:
XD XD

~Patso 

Wysłany: 5 Listopad 2007, 09:26   

Chodzilo raczej o rzucanie przypadkowe, nie intencyjne. Nie mow, ze nie zdarzylo Ci sie wystrzelic koma z scielonej poscieli, albo go niechcacy rabnac o sufit przy zywiolowej gestykulacji :D Mi to sie zdarza, bez wzgledu na wartosc sprzetu. Przegiecie bylo, jak kot mi zwalil nowy monitor LG ze stolika... Na szczescie zadnej ryski. Zabilbym siersciucha chyba :D

Rozumiem, ze z koma jestes zadowolony?

~Waldemaro 

Wysłany: 5 Listopad 2007, 10:21   

heheheh to ladnie....no czasem sie cos zdarzy - trzeba uwazac :drwi:
Tak jestem zadowolony, jak kazdy telefon ma swoje wady np z tym dzwonkiem ze nie idzie ustawic odrazu glosnego dzwonka tylko narastajacego - a znjaomy ma LG to chocolate czy jakos tak i tam dzwonek dzwoni odrazu glosno :) Ale ogolnie fajne cacuszko, fajne fotki wychodza, jak dobrze ustawi sie wszystkie parametry aparatu to naprawde mozna zrobic ladne zdiecie z rzeczywistymi odcieniami kolorow :) A i filmiki tez tragiczne nie sa :) tzn widac wyraznie co sie nagrywa,ale trzeba to robic bardzo powoli ( tzn nie szybko ruszac aparatem - mama nadzieje ze sie rozumiemy :) )

~Patso 

Wysłany: 6 Listopad 2007, 10:12   

No to super generalnie :)

Ja tam teraz czekam na LG Voyagera, bylo info na gsmonline jakis czas temu o nim. Zapowiada sie genialnie. Ale zobaczymy.

~Waldemaro 

Wysłany: 8 Listopad 2007, 21:48   

http://www.youtube.com/watch?v=ostm0hEu1pg

Tu jest ten LG nowy.....ja wiemmmm...hmmmm moja Pradunia mi sie bardziej podoba :P

~Patso 

Wysłany: 9 Listopad 2007, 10:26   

Uuu, odbiera TV. Pomysl z dwoma ekranami o rownorzędnym znaczeniu jest niezly, na filmie wyglada ciekawiej, niz w opisie. Dzieki za linka!
Ciekawe, czy go postawia na Andriodzie?

kamilet

Model Tel: Motorola E1000
Soft: PawelPP
Wysłany: 11 Listopad 2007, 15:54   Re: LG PRADA

Waldemaro napisał/a
Witam
Chce kupic LG Prade i zastanawiam sie czy warto.....
Interesuje mnie najbardziej jakos robionych zdiec przez ten aparat...niby tylko 2MPX, czyli szal na dzisiejsze czasy nie robi, no ale wiadomo kogo optyke LG zastosowalo :0
I tu wlasnie jest moje pytanie, czy ktos posiada LG i moze przeslac na @ fotki zrobione przez ten telefon albo chociaz napisac jak wychodza fotki :)
Pozdr.

zal kazdy tylko nabija posty zeby miec dostep do downloadu , tak samo jak ja xd
kij ci w dupe admin

awa666 

Model Tel: Lg Prada
Sieć: inna
Wysłany: 12 Listopad 2007, 15:05   

Hej. Nie wiem czy moge tu o to pytac, ale zaryzykuje. Mam maly problem z moja Prada. Mianowicie zegar w prawym gornym rogu nie przestawia sie, tylko ciagle mam tam ta sama godzine. Gdy dam na opcje "auto update" zegar sie przestawi na obecna godzine, ale pozniej znowu stoi w miejscu :( Przez to mam problem z nastawieniem budzika, bo ten zegarek sie nie przestawia i budzik nigdy nie dzwoni:( Mam nadzieje ze wyjasnilam to dosyc jasno. Prosze o pomoc!

~Patso