Model Tel: SE S700i
Sieć: Plus
Wysłany: 2 Październik 2007, 20:10 LG PRADA
Witam
Chce kupic LG Prade i zastanawiam sie czy warto.....
Interesuje mnie najbardziej jakos robionych zdiec przez ten aparat...niby tylko 2MPX, czyli szal na dzisiejsze czasy nie robi, no ale wiadomo kogo optyke LG zastosowalo :0
I tu wlasnie jest moje pytanie, czy ktos posiada LG i moze przeslac na @ fotki zrobione przez ten telefon albo chociaz napisac jak wychodza fotki
Pozdr.
^Reklama
Model Tel: SE k550i
Karta pamięci: 2GB
Model Tel: LG Shine
Sieć: Era
Wysłany: 3 Październik 2007, 12:09
Co prawda mam Shinea, ale mialem okazje pobawic sie Prada. Zdjecia wypadaja bardzo korzystnie, na ekranie o tej rozdzielczosci wszystko dobrze widac. Zdecydowanie aparat oceniam na plus. Co do obiektywu, to jest to Schneider-Kreuznach. Chyba nie ma lepszej rekomendacji dla jakosci.
Wysłany: 3 Październik 2007, 15:44
Dzieki za odp!
Sluchaj a jak wygladaja foty po zgraniu na kompa????Ja obecnie posiadam SE s700i ( 1,3MPX) i po zgraniu na kompa w rozd 1280 x 1024 ( 1024 chyba-nie pamietam) to w rogach zdiecia widaac rozmazanie( tak jakby fotka byla robiona w ruchu) i kolory wychodza inne niz w rzeczywistosci...ale to tylko aparat w komorce...a nie cyfrowka wiec nie ma co oczekiwac super jakosci zdiec.....
Aaaa i jeszcze jedno jak wychodza w Twoim LG fotki robione wieczorem???o nocy juz nie wposmne - pewno kiepsko????
Pozdr
Wysłany: 4 Październik 2007, 18:06
Na kompie wszystko jest ok, wyrazne i ostre. Kurcze, musialbys zobaczyc, ale jak mowilem nie mam tych fotek. Postaram sie cos wykombinowac, ale nie obiecuje Mi sie bardzo podobaly.
Shine tez robi dobre zdjecia w dzien, ale w nocy tez nie jest zle. W porownaniu do mojego starego koma to bajka Oczywiscie zalezy od oswietlenia, ale w polmroku mozna rozpoznac, czy sie fotografowalo lampe, czy czlowieka Do tego obiektywu tez nie mam zastrzezen.
Wysłany: 4 Październik 2007, 18:18
Shine wkoncu ma ten sam aparat co Prada z ta noca to pewno temat do dyskusji, zlaezy kto co oczekuje od aparatu w komorce...sluchaj moglbys mi chociaz wyslac pare fotek robionych przez Twojego LG???
Pzodr.
Wysłany: 5 Październik 2007, 17:57
A raczej bedzie dopiero - nastepca PRADY z 5mpx i divixem, ale duzo wiekszy...nie podoba mi sie zbytnio....a w chinach juz jest samsugn co ma 10MPX i tak w kolko bedzie cale zycie......hehehe.....jak zgrasz to pisz...dam Ci @
Pozdr.
** Dodano: 10 Październik 2007, 19:13 **
kupilem dzis to cacuszko Jak narazie pare godzinek sie pobawilem....wrazenia pierwsze - fajowe, bardzo malutki ten telefonik, bylem mile zaskoczony w sklepie przy odbiorze
Nic wiecej nie napisze bo sie laduje
Pozdr
Wysłany: 24 Październik 2007, 11:36
lol, a ja własnie się zebrałem i zrobiłem foty. Zeby nie było, ze naginam prawde, to przesyłam Ci na maila
Niezły sprzet, nie?
Znaczy wyslalbym ,gdybys miał gdzies adres.Ten mail forumowy jest lekko kiepski... To moze ktos chce jeszcze probki zdjec? Tylko podac mi maile prosze w odpowiedzi.
Ja tez chcialabym kupic ten telefon, po pierwsze bardzo mi sie podoba a po drugie slyszalam ze jest naprawde fajny. Przed ostateczna decyzja chcialabym zobaczyc jeszcze jakie robi zdjecia wiec jesli mozesz to przeslij mi je na adres lizka_991@vp.pl
Wysłany: 26 Październik 2007, 08:59
Wiesz, ja bym powiedzial, ze jest do iPhona diabelnie konkurencyjny. Apple zorobilo fajny telefon, ale Prada moze wysylac MMSy, model KU990 (niedlugo w Polsce) ma 5 mpx (iPhone 2 mpx) i 120 klatek.s przy kreceniu filmow, do tego UMTS i obsloge DivX. Wiec uklony dla apple za przelom w technologii komorkowej, ale juz sa lepsze modele.
Model Tel: N76
Sieć: Play
Wysłany: 31 Październik 2007, 12:52
Witam,
Podepne się pod temat jak można Mam pytanie do użytkowników Prady, mianowicie ciekawi mnie jakość urzytych materiałów ? Ponieważ na pierwszy rzut oka srebrne elementy przypominają wizualnie te np. z Noki N76 czyli niestety plastik. Jak wyglada sytuazcja z obudową w trakcie eksploatacji czy się ściera ? Czy jest podatna na rysowanie ?
Pozdrawiam
Wysłany: 31 Październik 2007, 13:34
Jakosc jest wysoka moim zdaniem. Tyl obudowy ciezko zarysowac, bo ma taka gruba powloke. A przod to szklany ekran. Mysle, ze mozna by nawet nia rzucac, a i tak nic sie nie stanie To nie jest jakis plastikowy szajs. W eksploatacji to nie wiem, ale tez nie wygladala mi na latwo niszczejaca z czasem.
Wysłany: 4 Listopad 2007, 11:20
Widze ze watek sie rozkrecil...za fotki juz podziekuje bo sam mam PRADE na biurku wiec wiem jakie fotki robi
Co do samego telefonu.....no ja narazie mam go w orginalnych foliach ( zarowno przod i tyl telefonu), bo wiem ze latwo porysowac telefonik, te boczne sreberka ozdobne tez sa w rogach za foliowane....Nie nosze w orgianlnym etuiu PRADY bo jest tak sztywny, ciasny ze telefon ledwo co wchodzi, nie mowiac juz o wyciaganiu go z etui:/
Co do tego rzucania nim - co ktos z Was pisze - to lekkie przegiecie hehehe
Kto widzial rzucac telefonem za 2K
Wysłany: 5 Listopad 2007, 09:26
Chodzilo raczej o rzucanie przypadkowe, nie intencyjne. Nie mow, ze nie zdarzylo Ci sie wystrzelic koma z scielonej poscieli, albo go niechcacy rabnac o sufit przy zywiolowej gestykulacji Mi to sie zdarza, bez wzgledu na wartosc sprzetu. Przegiecie bylo, jak kot mi zwalil nowy monitor LG ze stolika... Na szczescie zadnej ryski. Zabilbym siersciucha chyba
Wysłany: 5 Listopad 2007, 10:21
heheheh to ladnie....no czasem sie cos zdarzy - trzeba uwazac
Tak jestem zadowolony, jak kazdy telefon ma swoje wady np z tym dzwonkiem ze nie idzie ustawic odrazu glosnego dzwonka tylko narastajacego - a znjaomy ma LG to chocolate czy jakos tak i tam dzwonek dzwoni odrazu glosno Ale ogolnie fajne cacuszko, fajne fotki wychodza, jak dobrze ustawi sie wszystkie parametry aparatu to naprawde mozna zrobic ladne zdiecie z rzeczywistymi odcieniami kolorow A i filmiki tez tragiczne nie sa tzn widac wyraznie co sie nagrywa,ale trzeba to robic bardzo powoli ( tzn nie szybko ruszac aparatem - mama nadzieje ze sie rozumiemy )
Wysłany: 9 Listopad 2007, 10:26
Uuu, odbiera TV. Pomysl z dwoma ekranami o rownorzędnym znaczeniu jest niezly, na filmie wyglada ciekawiej, niz w opisie. Dzieki za linka!
Ciekawe, czy go postawia na Andriodzie?
Model Tel: Motorola E1000
Soft: PawelPP
Karta pamięci: 2GB
Wysłany: 11 Listopad 2007, 15:54 Re: LG PRADA
Waldemaro napisał/a
Witam
Chce kupic LG Prade i zastanawiam sie czy warto.....
Interesuje mnie najbardziej jakos robionych zdiec przez ten aparat...niby tylko 2MPX, czyli szal na dzisiejsze czasy nie robi, no ale wiadomo kogo optyke LG zastosowalo :0
I tu wlasnie jest moje pytanie, czy ktos posiada LG i moze przeslac na @ fotki zrobione przez ten telefon albo chociaz napisac jak wychodza fotki
Pozdr.
zal kazdy tylko nabija posty zeby miec dostep do downloadu , tak samo jak ja
kij ci w dupe admin
Model Tel: Lg Prada
Sieć: inna
Wiek: 22 Dołączyła: 12 Lis 2007 Posty: 5 Skąd: Częstochowa/Londyn
Wysłany: 12 Listopad 2007, 15:05
Hej. Nie wiem czy moge tu o to pytac, ale zaryzykuje. Mam maly problem z moja Prada. Mianowicie zegar w prawym gornym rogu nie przestawia sie, tylko ciagle mam tam ta sama godzine. Gdy dam na opcje "auto update" zegar sie przestawi na obecna godzine, ale pozniej znowu stoi w miejscu Przez to mam problem z nastawieniem budzika, bo ten zegarek sie nie przestawia i budzik nigdy nie dzwoni:( Mam nadzieje ze wyjasnilam to dosyc jasno. Prosze o pomoc!