Model Tel: Za duzo zeby wymieniac :P
Sieć: Era
Wiek: 17 Dołączył: 12 Lip 2007 Posty: 443 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Szczecinek
Wysłany: 27 Luty 2008, 14:07
Czesc
Mobilking to wirtualny operator, nie ma wlasnych nadajnikow i raczej nie bedzie mial. Bazuje na nadajnikach Ery.
Oferta dosyc ciekawa. Czytalem na ich stronie, ze niezaleznie od kwoty doladowania (nawet 10zl) waznosc konta przedluza sie o 3 miesiace na rozmowy wychodzace.
Model Tel: Nokia E50
Soft: S60v3
Sieć: Plus
Karta pamięci: microSD 512 MB
Wiek: 13 Dołączył: 31 Gru 2005 Posty: 439 Otrzymał 13 piw(a) Skąd: Warszawa
Wysłany: 29 Luty 2008, 21:30
Byłem już na wszystkich sieciach to i tej muszę spróbować Jak kupię to podzielę się z wami wrażeniami
Co do oferty to Naprawdę tanio jest i może nawet się przesiądę na mobilkinga
ja tez jestem kolekcjonerem simow mobilkinga juz mam. Zamiast pisac podsylam fotke calego zestawu http://images32.fotosik.p...4ac92a6c3b.jpg, wiecej napisze jak przetestuje jak to wszystko dziala.
Model Tel: k550@w610i
Sieć: Plus
Wysłany: 10 Marzec 2008, 21:13
a ja mogłem korzystać z tej sieci i powiem że jest dobra myślę że z czasem to będzie dobra konkurencja dla niektórych operatorów ale to dopiero za jakiś czas ...
Model Tel: 5610 Xpress
Soft: V fajna
Sieć: Simplus
Karta pamięci: 1gb microSD Nokia
Dołączył: 02 Mar 2006 Posty: 654 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: z przeszłości...
Wysłany: 11 Marzec 2008, 12:46
a tam...syf...
Tyle tych sieci nawymyślali, ale przecież nie opłaca się tego zmieniać...
Ja ostatnio myślałem o przeniesieniu numeru do play'a i w końcu stwierdziłem że nie ma to najmniejszej różnicy...
Teraz mam SMS-y po 1gr, do innych sieci po 20gr, a rozmowy po 25 i 78 groszy, tak więc...
Komu co pasi zależy, jak dla mnie, jak cała rodzina ma plusa wolę tak...
A co do ich oferty, to wy sie podniecacie tymi plakatami, metalowym pierodliczkiem i bryloczkiem jakby wam zaoferowali dożywotni wstęp do burdelu za darmo...Jeden wielki bajer...Aha a ogólnie to to się nie powinno przyjąć, bo stawiają na samych facetów 18-40 lat...
A zazwyczaj osoby w tym wieku mają telefony na abonament...
z tym burdelem to chyba troche przesadziles ja mieszcze sie w ich przedziale wiekowym i nie mam abonamentu wiec to tez nie jest regula. znam kilka osob ktore kupily juz mk i sa zadowolone nie ze wzgledu na dodatki do startera a ceny uslug.
Model Tel: k550i
Sieć: Heyah
Wysłany: 25 Kwiecień 2008, 20:10
Ciekawe jaki mają zasięg? Ciekawe czy mobilkilling zapożycza przekaźniki tak, jak play od plusa. Aha a jeśli mówimy już o nowych sieciach to wiecie, że Carrefour też ma swoją. Nosi nazwę "Mova" i jeśli zapłacisz za zakupy powyżej 10 zł to ci jeszcze doładowanie dorzucają.
Model Tel: Lg ku 380
Sieć: POP
Karta pamięci: 1gb
Wysłany: 27 Maj 2008, 17:50
Sieć spoko ceny zwłaszcza ale muszą otworzyć własne punkty i sprzedawać zestawy z telefonami bez tego nic takiego porządnego na rynku gsm nie wskurają!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum