Model Tel: Nokia N73 ME
Soft: najnowszy
Sieć: POP
Karta pamięci: Kingston 1 GB
Wiek: 22 Dołączył: 09 Cze 2008 Posty: 4 Postawił 1 piw(a) Skąd: Stockholm
Witam, kupiłem jakiś czas temu N73, przejżałem ten telefon i troszke mi muli... nie jest to przez karte pamięci bo mam nową i mało na niej... kilka gier i muzyki, no i troche temacików... nie wiem czemu mi tak muli.... jak go kupiłem w salonie(nówka) chodził szybciej ale też mulił.... teraz troszke nie za dobrze mu to wychodzi jak mu daje polecenie:P
Wiem ze takich tematów jest wiele ale jedni mówą jedno a drudzy drugie.. co się okazuje to są tylko rady... a mi chodzi aby mi ktoś napisał jak rozwiązać ten problem, ktoś kto sam miał taki ze swoją N73. Nie wiem czy to nei wina tego super przereklamowanego Symbiana, mam w planach kupić N95 8GB ale jak tam będzie taki Symbian super to się przerzuce na Sony Ericssony:P
Drugie Pytanie to mam takie czy można jakoś zmienić wygląd odtwarzacz mp3? Bardziej rozbudowany i funkcjonalny...
ps. prosze o konkretne odpowiedzi a nie typu "kup sobie taki i taki" albo "wywal go przez okno" :P:P pOzdro i dzięki:)
^Reklama
Model Tel: SE k550i
Sieć: Plus
Karta pamięci: 2GB
Wysłany: 13 Czerwiec 2008, 14:23
skco napisał/a
a co do zamulania to chyba nie ma innej rady jak HARD RESET
Wysłany: 13 Czerwiec 2008, 21:19
skco napisał/a
HARD RESET robi sie na wyłączonym tel. Całkowity format pamieci telefonu tracisz wszystkie dane i wogole...ale w wiekszości przyadkow pomaga...
hmmm... a przy tym HR traci sie softa itp? i jak go zrobic najbezpieczniej?
Model Tel: SE W800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: Sony 1GB
Wiek: 17 Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 640 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Opole
Wysłany: 15 Czerwiec 2008, 16:02
nie softa się nie traci...
Cytat
HARD FORMAT
Przed przystąpieniem do tej czynności naładuj baterię przynajmniej w 75% i skopiuj potrzebne dane umieszczone w pamięci telefonu! Bezwzględnie nie wyjmuj baterii podczas operacji!
Wyłącz telefon.
Wciśnij i przytrzymaj przez kilkadziesiąt sekund (ok. 30-40) klawisze zielona słuchawka,3,*,power
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum