SŁUCHAJCIE NARESZCIE KUPIŁAM SOBIE LG PRADE!! POWOLI PRZYZWYCZAJAM SIĘ DO DOTYKOWEGO EKRANU. TYLKO MAM PYTANIE, WIE KTOŚ JAK SIĘ PODGŁASZA GŁOŚNIK? I JAK SIĘ WGRYWA ZDJĘCIA? JAK MACIE JESZCZE JAKIEŚ PORADY DLA MNIE TO PISZCIE WSZYSTKO, BO JA DOPIERO SIE UCZĘ TEGO TELEFONU
^Reklama
Model Tel: SE k550i
Sieć: Plus
Karta pamięci: 2GB
w tym telefonie masz dosłownie wszystko, mp3, przeglądarke dokumentów, pamięć telefonu można łatwo rozszerzyć za pomocą zewnętrznej karty MicroSD, żeby zwiększyć moc głośnika wejdz po prostu w opcje lub profile. Sam się zastanawiam czy sobie nie sprawić takiej PRADY.
Model Tel: k800i se
Sieć: Play
Wysłany: 17 Lipiec 2008, 19:57
od tego jest instrukcja obslugi, jeżeli nie masz jej razem z telefonem to na stronie lg napewno jest...telefon fajny,ale żeby płacić pare złotych więcej tylko za biedny znaczek PRADA....
telefon sprawuje się lepiej niż się spodziewałam a już nie powiem jakie miny miały moje koleżanki jak go zobaczyły... cały czas szukam sobie jeszcze jakiś fajnych dzwonków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum