no nie wszystko sie zgadza ten telefon nie ma wap ani mms ów dyktafonu tez nie ma chyba pomyliłeś modele fonów no chyba ze telefony z niemiec są uboższe :wink: nie myśl ze jadę po tobie ale już drugi raz spotykam sie z opinia ze ten telefon może wysyłać mmsy i ze ma wap a ja mam 2 takie przed sobą i żaden nie ma mmsów i dyktafonu i wapu ale za to jest problem żeby coś do niego wgrać on chyba nie ma gdzie wgrać tapetki czy dzwonki jeśli sie to komuś udało to proszę napiszcie jak ja mam kabel USB i parę programów i jest lipa POZDRO
Ostatnio zmieniony przez grzesiu15 8 Wrzesień 2007, 19:08, w całości zmieniany 1 raz
Ogame9494 [Usunięty]
Wysłany: 19 Kwiecień 2006, 19:55
Co to jest ?? ;/ żałosny ten telefonik mi sie nie podoba . Wygląd to totalna porażka 8) jak dla mnie :mg: .
Mam ten telefon i według mnie jest spoko. Nie ma co prawda podczerwieni ani aparatu ale mi to nie jest potrzebne. Co do dyktafonu to jasne że ma(szkoda tylko że nagranie może trwać max. minute).
_________________ Uśmiechnij się, teraz stań na rękach... dlaczego jesteś smutny??
Model Tel: Nokia 2610
Sieć: Era
Wysłany: 2 Wrzesień 2007, 16:43
Jest to sensowny telefon dla tych, którzy mp3 maja w odtwarzaczu, aparat w aparacie. Są MMSy i ogólnie ładny i elegancji telefon. Jedynym minusem może być to, ze w słoneczny dzień mało co widać z wyświetlacza.
Ostatnio zmieniony przez grzesiu15 8 Wrzesień 2007, 19:10, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum