Model Tel: NOKIA 6020
Soft: 4.50
Sieć: Plus
Wysłany: 31 Sierpień 2007, 18:19 NOKIA 6020 GADU GADU PROBLEM
Witam. Mam problem: otóż dzisiaj z ciekawości wszedłem na stonkę gadu-gadu.pl i zobaczyłem, że jest możliwość zainstalowania w komórce aplikacji GG w każdej sieci (moja sieć to PLUS GSM). Wysłałem SMS według instrukcji, zakładka przyszła a gdy już nacisnę "pobierz" po chwili pokazuje mi sie komunikat "Plik jest za duży" i pobieranie przerywa się. O co może chodzić? Dodam, że próbowałem też pobrać tą aplikacje przez irDe ale tego także nie chce przyjąć. Miał już może ktoś taki problem najlepiej z tego typu telefonem? proszę o rady
Ostatnio zmieniony przez grzesiu15 12 Wrzesień 2007, 21:05, w całości zmieniany 1 raz
^Reklama
Model Tel: SE k550i
Karta pamięci: 2GB
Model Tel: SE k550i
Soft: ---
Sieć: Orange
Karta pamięci: ---
Wiek: 16 Dołączył: 27 Maj 2007 Posty: 1460 Otrzymał 323 piw(a) Skąd: Bierwce
Wysłany: 14 Wrzesień 2007, 19:41
ja tak miałem na SE k300i wystarczyło pobrać ustawienia gprs oraz mms (oczywiście nowe) zresetowałem fona i poszło. jeśli masz Heyah to musisz uaktywnić gprs
Model Tel: Motorola RAZR V3 Edge
Wysłany: 28 Listopad 2007, 18:04
Chodzi o to że jak ściągasz ten program przez wapa to może pisać że jest za duży bo u mnie tak było, wiec wpakowałem sobie mobileGG przez kabel i działa. Aha i najlepiej jak byś zobaczył do ilu kb twoja nokia odpala aplikacje
Model Tel: Nokia 6020
Sieć: Simplus
Wiek: 15 Dołączyła: 06 Sie 2008 Posty: 1 Postawił 1 piw(a) Skąd: Poznań
Wysłany: 6 Sierpień 2008, 22:54
08radek91 napisał/a
Chodzi o to że jak ściągasz ten program przez wapa to może pisać że jest za duży bo u mnie tak było, wiec wpakowałem sobie mobileGG przez kabel i działa. Aha i najlepiej jak byś zobaczył do ilu kb twoja nokia odpala aplikacje
>>>>>> sciagnelam aplikacje i niby wszystko jest ok ale pisze ze nie moze sie z internetem polaczyc, ale normalnie mog chodzic po necie w komorce, o co chodzi? przy uruchamianiu gg dochodzi do 8% staje a potem wyswietla sie komunikat, prosze pomoz mi, napisz do mnie na gg, błagam 9692612
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum