ponoc telmemplusem mozna przerobic soft orangowski na oryginalny... tel jest stabilniejszy i mozna zmieniac tematy [wg mnie tzw ghosty, w pl wersji duchy]
Model Tel: Samsung D900i
Sieć: Plus
Karta pamięci: ScanDisk 1GB
Wiek: 24 Dołączył: 25 Lut 2006 Posty: 423 Piwa: 4/3 Skąd: Okolice Kielc
Wysłany: 1 Styczeń 2007, 13:31
tak da sie programem telmemplus zmienić wiele rzeczy w telefonie ale watpie czy softa orangowskiego sie zmienini bo może mieć jakąś blokade a po drugie jak sie coś ruszy to mozna stracić gwarancje także nie doradzał bym testowania
na tym forum cos znalazlem... wydedukowalem z tego ze mozna zmienic tylko francuskiego nie znam, wiec nie bede probowal... jak ktos czuje sie na silach przetlumaczyc najwazniejsze bylbym wdzieczny
Model Tel: SE k750i
Karta pamięci: 2gb
Wiek: 17 Dołączył: 10 Cze 2006 Posty: 325 Piwa: 55/1 Skąd: Dąbrowa Tarnowska
Wysłany: 1 Styczeń 2007, 17:57
o co chodzi z tymi duchami? mam tego sagema od marca 2006 orgnialnie bez simlocka i orange menu, ale o co chodzi z tymi duchami to nie wiem :-D w multimediach jest tylko folder "duchy" i tyle:/ nawet w instrukcji nic o tym nie pisze
Wysłany: 17 Luty 2007, 15:03 Potrzebuje Konfiguracji tel
mathew napisał/a
o co chodzi z tymi duchami? mam tego sagema od marca 2006 orgnialnie bez simlocka i orange menu, ale o co chodzi z tymi duchami to nie wiem :-D w multimediach jest tylko folder duchy i tyle:/ nawet w instrukcji nic o tym nie pisze
Ten Sagem mi sie jeszcze nie zwiesil, tylko przywiesil ... a zeby lepiej chodzil wrzucaj mniejsze pliki do tel, nie korzystaj z duzych kart pamieci, jakosc zdjec ustaw sobie na jakosc mms [o wiele mniej zajmuja], wywal tapete z panelu [tam gdzie jest to ****** menu orange'owskie]
Wysłany: 22 Luty 2007, 10:59
prx napisał/a
3. Polecam przejsć się do najblizszego AUTORYZOWANEGO salonu Sagema
albo do ORANGE... Zaśmiecili telefon niezbyt fajnym softem - niech teraz to naprawią!! Po prostu idˇ tam i wynegocjuj wymianę softu na orginalnego za free... masz szansę wygrać... przecież sobie nie życzyłeś przy zakupie, by twój telefon był ograniczony przez Orange...
Karta pamięci: 2GB
Model Tel: Samsung D900i
Karta pamięci: ScanDisk 1GB
Wiek: 24 Dołączył: 25 Lut 2006 Posty: 423 Piwa: 4/3 Skąd: Okolice Kielc
Wysłany: 22 Luty 2007, 12:16
Nic nie da pójście do salonu czy serwisu orange nic nie zrobią z tym a tym bardziej nie wymienią ci sopfta na orginała gdyż Orange wykupił od Sagema wyłącznośc na ten model i zawarli umowe na zmiane softa na swój indywidualny "orangowski"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum GSM, gry java download, darmowe gry java , darmowe motywy, filmy 3gp download, darmowe filmy 3gp, dzownki, darmowe dzwonki download, symbian, motywy download, symbian download
• Darmowe nowe MP3