Wysłany: 27 Lipiec 2006, 15:50 Potrzebne oprogramowanie do C980 do zgrywania gadżetów
mam motorole C980 ale nie mam oprogramowania dzieki ktoremu moglbym zgrywac na nia rozne rzeczy!! mam kabel usb!! prosze o jakiegos linka z darmowym sciagnienciem programu!!bede bardzo wdzieczny!!
Ostatnio zmieniony przez m@teo 7 Wrzesień 2007, 22:24, w całości zmieniany 1 raz
^Reklama
Model Tel: SE k550i
Sieć: Plus
Karta pamięci: 2GB
kurde juz nic nie wiem!!sciaglem to z tej stronki co mi dales ale cos nie tak b mam w pasku motorola sm56 modem!!ale nic tam nie ma!! probowalem tym 2 sposobem i tez nic!! a nie wiem jak sie nazywa ten program co powinien byc na orginalnej plytce to wtedy bym go sciagnal i lajt!!dzieki za pomoc ale jakbys cos jeszcze wymyslil to bede wdzieczny
telefon kupilem wczoraj i nie bylo plytki do niego:/ format nie wiem kiedy raczej dawno!! eh juz nie wiem!!podobno ze mozna programem Mobile Phone Tools 3.1 ale nie moge go znalesc!! sciaglem ten starszy ale mi nie poszlo:/ juz nie wiem!! kupil bym oryginalna plytke ale nie wiem gdzie i czy to na pewno ta i za ile?:/ :'(
Nie wiem dokładnie co oznacza ten skrót. Chyba nic, poprostu tak nazywa się ten program. Inne nazwy to jeszcze PST Phone Programmer lub PST_General. A jeśli chodzi o Mobile Phone Tools to tu masz link do wersji 3.2.3:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum