Model Tel: SE k550i
Soft: ---
Sieć: Orange
Karta pamięci: ---
Wiek: 16 Dołączył: 27 Maj 2007 Posty: 1460 Otrzymał 323 piw(a) Skąd: Bierwce
Wysłany: 22 Kwiecień 2008, 13:44
Zygfryd de Lowe, A co chciałbyś mnie juz zwarnowac?
Lol prawdziwy mod to wie co robic w danej sytuacji! Kiedy dac warna, a kiedy sie powstrzymac. Moderator myśli, a nie sprawdza regulamin 13 razy i dopytuje się czy dac czy nie.
Ja nie wiem co tu się dzieje z cgsm bartas na moda może
Model Tel: k550i
Sieć: Heyah
Wysłany: 25 Kwiecień 2008, 19:59
Myślę, że forum można by było rozruszać poszerzając dział off-topic. Forum i tak zostanie o tematyce gsm i przy okazji będzie weselsze . Można przy tym wprowadzić nowe rangi dla poszerzonego off-topa.
PS Czy jest szansa, że zostanę moderatorem? Widzę, że wystarczy dla niektórych 18 postów na moderatora, a ja już trochę na forum siedzę i mógłbym podjąć się tej pracy za darmo. Mam dużo pomysłów na forum tylko nie mam, jak ich wprowadzić w życie.
ja mam kilka x wiecej postow od ciebie i jakos jeszcze nie ejstem modem wienc ty masz znikome szanse a wogule jak sie prosisz o moda to znacyz ze go nie dostaniesz nara lamo
Model Tel: Nokia N73 & N81
Soft: V 11.0.045 RM-179 (n81)
Sieć: Plus
Karta pamięci: 8 GB (n81) 1 GB (n73)
Wiek: 17 Dołączył: 26 Gru 2006 Posty: 381 Piwa: 24/8 Skąd: UK/Londyn
Wysłany: 28 Kwiecień 2008, 22:56
michal2142, moim zdaniem na forum jest już dużo moderatorów. Mi samemu też trudno tu było się dostać... Moze mógłbyś zostać narazie uploaderem, bo potrzeba kilka takich osób Zgłoś się do admina (m@teo) na gg
_________________ Searching the best and the most beautiful girl in the World...
Model Tel: SE k800i
Soft: Vodafone
Sieć: inna
Karta pamięci: 512MB
Dołączył: 15 Kwi 2007 Posty: 164 Otrzymał 9 piw(a) Skąd: B-Stok
Wysłany: 29 Kwiecień 2008, 23:43
michal2142 napisał/a
mógłbym podjąć się tej pracy za darmo.
Tylko że tu wszyscy pracują za darmo kolego drogi i nikt nie narzeka Pozatym wydaje mi się że grono Moderatorów na tym forum jest spore i jeżeli będzie potrzeba na kolejnego to M@teo zrobi co trzeba .
A co do zmian na forum, można by powymieniać się bannerami z jak największą liczbą for, napewno dałoby to jakieś rezultaty
Model Tel: k550i
Sieć: Heyah
Wysłany: 30 Kwiecień 2008, 16:29
Reklamy nie są nam potrzebne. Zróbmy tak by na razie zalogowani userzy chcieli wchodzić na forum. Jak to osiągniemy to dopiero możemy mówić o nowych użytkownikach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum