Witam.
Wczoraj zakupiłem Motorole Z3, ale mam mały problem.
Telefon jest zupełnie nowy.
Niestety pod szybką wyświetlacza tak jakby był pyłek.. świeci się to na czerwono, ale nie zawsze widać. Najczęściej widać tylko na ciemnych kolorach.
Wielkość to ok 1 pix. raczej mniej.
Czy to pyłek ? czy wypalony pixel ?
tylko od czego miałby być wypalony pixel, jak kupiłem nowy telefon ?
Pomóżcie ;/
^Reklama
Model Tel: SE k550i
Sieć: Plus
Karta pamięci: 2GB
Witam.
Wczoraj zakupiłem Motorole Z3, ale mam mały problem.
Telefon jest zupełnie nowy.
Niestety pod szybką wyświetlacza tak jakby był pyłek.. świeci się to na czerwono, ale nie zawsze widać. Najczęściej widać tylko na ciemnych kolorach.
Wielkość to ok 1 pix. raczej mniej.
Czy to pyłek ? czy wypalony pixel ?
tylko od czego miałby być wypalony pixel, jak kupiłem nowy telefon ?
Pomóżcie ;/
Kupiłeś nowy ,czyli masz gwarancje , tak ? Jak tak to idź z nim na gwarancje . Niech coś z tym zrobią.
Model Tel: Motorola Z3
Sieć: Simplus
Karta pamięci: Micro SD 256 MB
Wiek: 16 Dołączył: 25 Cze 2007 Posty: 57 Postawił 11 piw(a) Skąd: z Warszawy
Wysłany: 2 Lipiec 2008, 18:58
Tzn, pod szybką ?
Bo zadzwoniłem do serwisu Motoroli i mówię, że telefon ma 1 dzień i opisuje cały sytuację.
Na to facet mi "tak, proszę przyjść z telefonem i gwarancja" - ja mówię ok, pytam się kiedy ewentualny odbiór facet na to "za 2 tygodnie"
No żal, jeśli jest to jakiś bród to ja mam zostawiać nowiutki telefon na 2 tygodnie, żeby pół telefonu w środku potem było inne ?
Macie może pomysł, jak to wyczyścić ?
Bo rozbierać to raczej go nie będę..
Model Tel: SE K800I
Soft: R8BF003
Sieć: Orange
Karta pamięci: 2 GB SanDisk
Wiek: 17 Dołączył: 16 Lut 2007 Posty: 896 Otrzymał 54 piw(a) Skąd: Białystok
Wysłany: 2 Lipiec 2008, 22:32
Nie no rozbierać to nie ma sensu bo gwarancje możesz stracić ale zanieś i wkreć coś że musisz gdzieś wyjechać za niedługo i telefon ci potrzebny. Aha mogą też powiedzieć że zrobią ci to na miejscu bo wiesz przez telefon jak jest a jak w salonie być osobiście.
Model Tel: Motorola Z3
Sieć: Simplus
Karta pamięci: Micro SD 256 MB
Wiek: 16 Dołączył: 25 Cze 2007 Posty: 57 Postawił 11 piw(a) Skąd: z Warszawy
Wysłany: 2 Lipiec 2008, 23:31
Tzn, wiesz.. jak znam polskie realia - Nokia mojej mamy była 1 miesiąc w naprawie, i jak dostała listę ile rzeczy wymieniono, to wyszło by prawie pół telefonu
Nie tyle mi chodzi o usunięcie tego, bo jeśli to pyłek, to z czasem sam się przesunie, ale chce wykluczyć to, że to coś z monitorkiem..
Bo wątpie, żeby telefon który ma 1 dzień był uszkodzony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum GSM, gry java download, darmowe gry java , darmowe motywy, filmy 3gp download, darmowe filmy 3gp, dzownki, darmowe dzwonki download, symbian, motywy download, symbian download
• Darmowe nowe MP3