witam mam problem z sagemem myv55 przy zegarze strasznie muli i szuka sieci rozwiazal juz ktos taki problem nowy soft nie pomaga dzieki wielkie za odpowiedz
[ Dodano: 2006-03-20, 13:09 ]
tzn chodzi o to ze gdy chce przejsc do menu po nacisnieciu czer\wonej sluchawki czekam dluzsza chwile i przechodzac do menu szuka sieci podejrzewam ze czesto jak mam wygaszacz juz nie mam dostepu do sieci gdyz kilka osob mnie o tym informowalo ze nie potrafili sie dodzwonic dziekuje za uzyskane odpowiedzi
^Reklama
Model Tel: SE k550i
Sieć: Plus
Karta pamięci: 2GB
a macie moze jakis pomysł jak przywrócić ustawienia fabryczne w tych telefonach od razu mówie ze nie ma takiej opcji w menu może jest jakiś kod który należy wprowadzić dzieki za uzyskana odpowiedż narazie wyczyścłem pamiec do 0 zobaczymy jak bedzie dalej a co do karty to we wszystkich tel działa bez zarzutu pozdrawiam
[ Dodano: 2006-03-27, 10:43 ]
hammer napisał/a
Spróbuj opróżnic wszystkie multimedia itd. wyczyść pamięc do zera i zobacz wtedy, mozesz jeszcze zlikwidowac tapete i zobaczyc jak wtedy sie zachowuje
witam zrobiłem tak jak kazałes niestety telefon działał bez zarzutu tylko pół dnia pożniej znowu to samo nie mam pojęcia co jest przyczyną często gdy go nie używam to po 1 właczeniu działa jakiś czas póˇniej zaczyna się juz wieszac
włsanie jak jest w ładowarce to nic sie nie dzieje wszystko gra bez problemu wyjme go ponosze z 2-3 godziny i podczas gdy jest wygaszacz(zegar) po nacisnieciu czerwonej sluchawki czeka muli i od razu szuka sieci wiec podczas gdy sie zawiesi nie mam sieci to jest najgorsze gdyby tylko przy wejsciu szukal to ok ale tak to mnie to dobrowadza to bialej goraczki jakby chociaz szlo ten zegar wylaczyc albo dac zeby sie wlaczal po godzinie jak w nokii to bez klopotu by bylo czekam na dalsze wskazowki
hmm interesujące z technicznego punktu widzenia gdzieś brakuje masy. Sprawdz na innej baterii, najlepiej jakies nowszej czy dzieje sie tak samo, co do zegarka to wchodzisz w ustawienia ->inne->oszczedzanie energi i tam masz opcje tryb oszczedzania->deaktywuj. Ja bynajmniej mam tak w x6 napisz czy pomogło coś
u mnie jest tylko oszczednosc baterii polegajaca na tym ze albo swieca klawisze i ekran albo sam ekran a baterie juz dawalem inne bo mam tez sagema myx5-2 mam nadzieje ze jeszcze cos wymyslisz prosze
skoro nowe oprogramowanie nie pomaga to trudno cos ztwierdzic. W ostatecznosci bedziesz musial wymienic plyte główną. Szczerze przyznam się z takim przypadkiem spotykam się pierwszy raz jak soft wgrywałes to robiles beckup eepromu??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum