Telefon jest zajefajny aparat 1,3 mpx i zdjęcia super jak na telefon i jeszcze 8x zoom.Kamera zawalista z dzwiękiem zawalistym jeszcze nie widzialem takiego d·więku w kamerze w telefonie.Noi najlepsze co mi się w tym fonie podoba to mp3 tak czysto chodzi i wogóle nie trzeszczy jak podgłośnimy na maxa.Karta pamięci max 1GB właśnie taką posiadam to mi wchodzi okolo 250piosenek no super .Noi doszlismy do gier.OTÓŻ GIER NIE DA SIĘ WGRAĆ PRZEZ USB,IRDE CZY BLUETOOTH.JEDYNIE MOZEMY WGRAC PRZEZ TELEFON WCHODZIMY W INTERNET NA TELEFONIE I POBIERMAY GRY.JAK KTOS CHCE STRONKI Z GRAMI NA FONA(ZA DARMO) TO PROSZE PISAC na gg 1632924
_________________ Ostatnio kupiłem sobie SE D750I i jestem strasznie z niego zadowolony......
Wysłany: 16 Kwiecień 2006, 20:13 presyłanie z komputera do komórki
Mam takie pytanko, jeżeli przesyłam coś do telefonu z komputera wszystko jest ok, jeżeli pamięc w telefonie pełna i przesyła przez telefon na kartę micro sd za pomocą podczerwieni lub bluetooth to przyjmuję , zapisuje jako moje d·więki, ale uruchomić nie można, no i formatowanie karty ,raz wyświetliło komunikat formatowanie nie powiodło się , zawsze wyświetla przed formatowaniem komunikat " możliwość zapisu danych , nie należy usuwać. Kartę można doładować bezpośrednio przez czytnik kart z komputera, ale przedtem trzeba ją zawsze dwa razy sformatować ,czy to normalne?
chyba pierwszy z sagemow ktory cieszy sie takim powodzeniem
Złączono Posta: 2006-05-02, 09:10:53
witam wszystkich ..mam prosbe jesli mozecie to wrzuccie mi na maila ssaka@tlen.pl ...gry aplik itp na sagema myx6-2 mam problemy z netem ...i jakiekolwiek sciaganie plikow mam utrudnione ...z gory d ...
^Reklama
Model Tel: SE k550i
Sieć: Plus
Karta pamięci: 2GB
Witaj drako74 co do twojej karty to jest nie normalne ja posiadam karte wkladam do czytnika i wsyztsko widzi i chodzi Natomiast w ustawieniach telefonu mozesz ustawic domyslna lokalizacje plikow po odebraniu. Jest do wybory karta micro SD i pamiec telefonu. Jesi wybierezsz micro Sd to wszystkie przeslane dane bedzie zapisywal w trzech folderach w zaleznosci o typu pliku. MOje obrazki MOje dziweki Moje pliki video w tych trzech bedize zapisywal. Acha jeszcz ejedna sprwa nie wiem czy ta opcja jest dostepna w sofcie z orange bo ja mam softa oryginalnego... Ale najlepiej czytnik i wsyztsko.
Co do gier to idze je wgrac ale trzeba miec instalki gier wrzuca sie je na karte po czym z karty w telefonie sie je poprostu instaluje Tak samo mozna robic z aplikacjami np: Jadu.... estra sprawa. Polecam ten telefon kazdemu ma duzo mozliwosci z aprzystepna cene... POzdrawiam.
Czytałem czytałem... i nic nie sie nie dowiedziałem czy jest juz możliwość ściągnięcia Simlock'a dzisiaj połaziłem po kilku komisach i powiedzieli mi ze za 30zł ściągną, pó·niej gadałem z kumplem co siedzi juz w tym 6 lat i powiedział mi ze jeszcze nie ma sprzetu co by ściągną simlocka z tego modelu....
Jeśli ktos z was ściągnał simlocka z tego fonika prosze dać znać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum