Model Tel: Nokia 3110c
Sieć: Orange
Wysłany: 2 Kwiecień 2008, 15:14 [Wirsu?] Nokia 3110c
Witam. Otóż mam pytanie, kiedyś (około 2,3 miesiące temu) ściągałem sobie gierki na komę... No tak głupi bachor potrzebuje w szkole zajęcia zamiast się uczyć I dziś wiem ,że to był błąd... Po ściągnięciu gier koma zaczęła mi się sama wyłączać i w ogóle szalała. W późniejszym momencie próbując wejść w kartę pamięci pisało "Karta pamięci nie jest sformatowana" - 3 sekundy później "Operacja nie powiodła się". Napisałem na jakimś forum i odpisali mi żebym sformatował poprzez opcję w komórce ... Okazało się że nie mam takiej opcji a karta nie działa i nie da się jej sformatować w komputerze bo on jej nie widzi. Polecono mi czytnik kart > było to samo co wyżej.
Oki karta zareklamowana ,dostałem nową. Otworzyłem, włożyłem do komy i dzieje się to samo ... Czyżby moja komórka niszczyła karty pamięci O_O ? Czy to jakiś wirus ? Co mam zrobić by go usunąć ? I żeby nie za bardzo wiązało się to z jakimiś kosztami .
Karta pamięci to : SanDisk microSD.
Z góry dziękuję
^Reklama
Model Tel: SE k550i
Sieć: Plus
Karta pamięci: 2GB
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum